Watski Twostar 2009 - Sofaseilerne er også klare!

glory days 2009
1.nestleder Pål Stiansen m fruen Valborg stiller fra formannsskapet i seilforeningen som deltagere med sin X-43 Glory Days i denne utfordrende og barske regattaen. De har sendt følgende oppfordring til sine seilervenner::

Hei,

Onsdag kveld går startskuddet for årets morsomste regatta. Vi skal seile trekantbane rundt Skagerak fra Hankø via Arendal og Marstrand og tilbake til Hankø, og i likhet med de ca 150 andre båtene så er vi bare to i båten. 

Takket være Seilmagasinet så får du muligheten til å følge regattaen direkte på nett, både i form av at alle båtene kontinuerlig vises i kartet med kurs og fart og via bilder og blogg fra deltakende båter og Seilmagasinets utskremte medarbeidere. Se vedlagte bruksanvisning for hvor man finner informasjonen.

Vi seiler i klasse LYS 1,36-1,49, Båten heter Glory Days, seilnummer er NOR 12043 og vi har laveste LYS i klassen, 1,36, hvilket vil si at båter med høyere handicaptall må være tildels betydelig foran oss på vannet for å slå oss på korrigert tid. Den morsomste kampen er selvsagt å kjempe mot de 2 søsterbåtene som heter Bjørstjerne og MeetingpointX.

Til tross for en tøff værmelding for første natten, det er meldt SW kuling og regn, så gleder vi oss, og håper du vil ta turen innom www.seilmagasinet.no for å følge med på hvordan det går. Vi starter onsdag kveld kl 2300. Torsdag morgen er vi vel utenfor Kragerø etsted før vi forventes imål på første etappe i Arendal tidlig torsdag ettermiddag. Etter en pitstop på bare 3 timer her går ferden videre til Marstrand som vi forventer å nå svært tidlig fredag morgen. Også her er det 3 timer pitstop før siste innspurt tilbake til Hankø starter. Vi forventer å være imål natt til lørdag engang. Da kan vi love at det skal soves så alle telefoner blir satt på lydløs både i pitstop og etter målgang.


Seilerhilsen

Valborg & Pål

Jeg skal selvsagt følge med nestlederen m frue, like mye som jeg skal følge med og heie på foreningens rundt 40 andre medlemmer som fordeler seg på 25 båter! En liten digresjon er at Askers deltagere på WatskiTwostar er jammen meg 3,7 % av medlemsmassen og flere enn det antall som vanligvis stiller på årsmøtet!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits