"Oslofjorden Rundt" - vel i havn!


Over seksti båter stillte til start i årets "Oslofjorden Rundt" som ble gjennomført under flotte, men svært variable forhold.
Verskapet viste lite måtehold og forsynte seg grovt av premiebordet, Team OPTIMILA med Simen Løvgren og Pål Terje Christensen vant doublehanded LYS t.o.m. 1,27 fredag og lørdag mens Team DESTIN med skipper Tore Kandahl vant doublehanded LYS f.o.m. 1,30 fredag og klasse LYS f.o.m. 1,30 lørdag. Torgeir Steen Askvig i JAMBO vant klasse doubleehanded LYS 1,21 til 1,29 fredag
Bildet viser en smørblid Per Ottar Skaaret (t.h) og Finn Robsahm (t.v) i JOKERMAN som vant doublehanded LYS f.o.m. 1,28 sammenlagt fredag & lørdag og kunne reise hjem med den aller største premien. For ordens skyld nevner jeg at flasken de senere på kvelden *krympet* trofeet med hadde de ordnet med selv ;-)
.
Alle resultatene finner du på www.asker-seilforening.no

2 kommentarer

Jan Muren

31.05.2010 kl.16:19

Takk for supert arrangement - spesielt grillingen på natt til lørdag. Synd vi ikke fikk vært med lørdagen også. Jan

Thomas Bjørseth

02.06.2010 kl.10:27

Som Jan må jeg få takke for et supert arrangement. Banen er akkurat passe variert og lang, selv om den siste nautiske milen virket veeeldig lang idet det løyet. :-)

Nattmaten må bli et fast punkt! Det er utrolig deilig å komme i land og kunne hente seg en varm hamburger kl. 0200 i stedet for å finne fram brødmat eller styre med varmmat i båten midt på natta.

Skriv en ny kommentar

hits