Følg Tiril og Tomasgaard i Ungdoms VM


ISAFs ungdoms VM er i gang i Istanbul.  Fra Norge deltar Tiril Bue (Asker) og Herman Thomasgaard (Drøbaksund)
Tiril åpnet sterkt søndag med en 7. plass. Men med 20. plass i 2. seilas var hun på 9. plass etter første dag i Laser Radial. Den andre dagen ble det først sent på ettermiddagen avviklet én seilas. Her ble Tiril nr. 36, og er nå på 19. plass av 48 deltagere. I dette mesterskapet er det kun én seiler fra hver nasjon.

Jørgen Bue forteller at det er  en og en halv times seilas ut til race area for Laserne. I lite vind kanskje mer. Ingen tauing da det er begrenset med trenerressurser og båt.
Tirsdag var det hviledag og i går var det svake og vanskelig vindforhold. Guttene fikk tilslutt av gårde en seilas etter to generelle tilbakekallinger hvor Hermann Thomasgaard fikk en 12. plass og ligger på en imponerende tredjeplass totalt med serien 16-10-1-12. 
Tirils felt fikk tre generelle tilbakekallinger før en seilas gikk av gårde. Den ble derimot kansellert før målgang da vinden døde. Da lå Tiril på 4 plass.  Det var derfor en frustrert seiler som kom i land etter 8 timer på vannet i 30 grader uten en eneste tellende seilas.

Følge med på http://www.isafyouthworlds.com/editions/2010/33067.php

ARKIVFOTO: Terje Gustavsen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits