Julequiz 4. desember


Hver onsdag gjennom sesongen er det klubbseilaser for Tur&Havseilerne. De tre siste i serien teller som klubbmesterskap. Et 50 talls båter har i løpet av sesongen deltatt i onsdagsserien og de fleste av disse var også med på klubbmesterskapet.

 Hvem ble årets klubbmester i Tur&Hav i hhv:

1. Minste Lys klasse?
2. Største Lys klasse?
3. Shorthand klassen? Ekstra poeng  kan sankes her for å vite hvem mannskapet var i en av seilasene!
4. Noen som klarer å tippe hvem som er avbildet?

Riktige svar sendes sirigull@online.no innen kl 23:00.  Kun riktige svar sendt denne adressen teller med i kampen om en plass på pallen! Om svarene er spesiellt kreative kan det vanke ekstrapoeng!

Løsning 3. desember:

Seilforeningens 3 Andunger har seilnummer og farge som følger:

N-138  Lyseblå  -* og kler lederen av Asker Seilforening perfekt når hun kommer mer eller mindre diskret stæsjet og pyntet i et upåklagelig seilerantrekk for å seile Andunge-NM i august (nesten) hvert år*.  Lederen av foreningen er forøvrig stolt av at det er hun som fikk æren av å bestemme fargen på denne.
N-161  Lys gul, en har vært frekk nok å kalle den spy-gul
N-162  Mellom grønn. En forfriskende grønnfarge i følge en ivrig bruker, mens Skallefar kaller den kjøkken-grønn!

En som er svært godt kjent i foreningen, inkl i Andungemiljøet tippet følgende bomsvar: NOR 75 Rosa, Nor 138 Hvit, NOR 111 Hvit med brun stripe,  Det blir bare et halvt trøstepoeng for et stk riktig seilnummer!

Fyldige tileggsopplysninger kommer fra en lykkelig båtlåner:
"Både Asker Seilforenings andunger, men også Børsholmen stiftelse og Asker Kommunes andunger har opplevd en nivåheving på båtenes stand de senere årene , og det er nok et resultat av innsats fra Gunnar Skallerud, Lasse Naumann og hans elever og sannsynligvis enda flere. Bl.a. har klassekaptein for Andunge har, sammen med Lasse & Co, bidratt til dugnad på våren, hvor grundig båtpuss blir både hyggelig og sosialt. Noen andunger har fått ny kjøl, Sjøsenteret AS på Kavringen har i høst sandblåst to av stiftelsesbåtene under og mange små og noen litt større oppgraderinger og reparasjoner blir utført i det stille på Børsholmen. Noen nevnt, ingen glemt!
Dette arbeidet/samarbeidet setter Asker Seilforening, Norsk Andungeklubb og interesserte og aktive seilere som er så heldige å få bruke båtene både til opplæring og regatta stor pris på.

Jeg tenker det er på sin plass å rette en stor, ja eller gjerne en enorm takk til alle som har bidratt og fremdeles bidrar til det aktive kjølbåtmiljøet på Børsholmen. Takken inkluderer selvsagt også Børsholmen Stiftelse og Børsholmen Båtverft som tilrettelegger for aktiviteten.

Tirsdag 7. desember kl. 18.00 inviteres alle til julegløgg og til foredrag med Lasse Naumann om Børsholmens historie. Sted: Skolestua på Børsholmen.

Hilsen lykkelig båtlåner
(....som må sjekke om de 300,- for båtlån er innbetalt. Oppfordrer samtidig alle andre båtlånere til å sjekke det samme, og til å gjøre opp for eventuell dårlig samvittighet ved å gå inn på www.asker-seilforening.no og videre inn på innbetaling og Årlig Rormannsavgift for utlån av Andunge før julehøytiden setter inn :-)

Forøvrig publiseres det her et usensurert svar till Anonym Blondine, ref gårsdagens quiz:
*Hadde det ikke vært for at du seilte med din bror, så ville du som blondt kvinnskap hos mannlig skipper blitt mistenkt for skumle hensikter ved å tilbringe mesteparten av en shorthandseilas liggende på rygg i en myk køye. Intet kvinnelig besetningsmedlem hos meg har noen sinne ligget så mye under seilas, til tross for at hun nok var ute etter skipper'n på en litt annen måte enn du var ute etter broder'n. Hilsen anonym Høy og Mørk*

Morgendagens spørsmål med gårsdagens svar vil bli publisert daglig normalt innen kl 09:00

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits