Julequiz 3. desember


På Børsholmen ligger det 10 fine Andunger som kan brukes av alle medlemmer som har bestått rormanns-sertifikatet. Betaler du kr 300 i året i tillegg samt spanderer noen få timer på vår/høstdugnaden kan du benytte disse fine båtene så mye du vil gjennom hele sesongen. Hvem sa det var dyrt å seile?
Asker kommune eier 3, Stiftelsen Børsholmen eier 4 og seilforeningen eier 3 stk Andunger. Seilforeningens 3  båter er pusset opp i hovedsak av Gunnar Skallerud de siste 3-4 årene og fått ny farge og finish. Dagens spørsmål er enkelt og greit:

1.     Hvilke skrogfarger og seilnummer har foreningens 3 klubbandunger? 
Skal være så large at jeg gir dere følgende tips - det er ingen av de avbildede båtene :-) 

Riktige svar sendes sirigull@online.no innen morgendagens quiz er publisert.  Kun riktige svar sendt denne adressen teller med i kampen om en plass på pallen! Om svarene er ekstra kreative kan det vanke ekstrapoeng!

Løsning 2. desember:

1) Askers (og Norges) beste shorthanded-seiler er Simen Løvgren. Han har hele 1126,2 poeng på shorthandrankingen (pr 7. oktober)  På lista over årets shorthandseiler 2010 scoret han 470.4 p.
2) Simens herlige båt heter "OPTIMILA.no" og er en Sunfast 3200. Båttypen ble det ikke spurt om, men det skader ikke å nevne detaljene.
3) Makker'n i år har stort sett (med litt skadeavbrekk) vært Koooordinator'n, eller Påler'n om du vil.  En annen utrykker det slik: Simen trives aller best når gladgutten, lekkerbisken og selveste driftskoordinator Pål Terje Christensen er ombord.
Ingen hadde fått med seg at ved Pålerns skadeavbrekk har Fredrik Brandt-Rasmussen steppet inn. Det siste hadde isåfall gitt ekstrapoeng :) 
  
Kvinnlige seileres likestillingsombud (KSLO) v/Anonym Blondine har allerede sendt inn skriftlig klage på oppgaven og stiller seg undrende til at spørsmålet kun retter seg mot herrene i foreningen, og at spørsmålene er begrenset til Shorthandrankingen for 2010. Det er ikke nevt med et eneste ord at også en eller flere kvinnelige seilere i foreningen skal ha hevdet deg på rankingen et tidligere år. Kan det være at dette gikk forbi i litt for stor grad av stillhet?.
Svar: Klage tatt til følge, da stillhet er stikkordet. Onde tunger har hevdet at mange av de oppnådde poeng til den omtalte kvinnlige seiler ble scoret i nettopp stillhet, sovende i køya. Det er imidlertid hevet over envher tvil at i våken tilstand er seileren, til tross for hårfargen, en meget habil seiler.

 Morgendagens spørsmål med gårsdagens svar vil bli publisert daglig vanligvis innen kl 09:00

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits