Julequiz 5. desember


Foreningen har et stort og godt Optimist miljø fordelt på 4 nivåer; nybegynner, rekrutt, regatta og NCgruppen. Hvert eneste år har vi en stor og levende nybegynner gruppe hvor ifra mange velger å gå gradene videre oppover i systemet. De eldste og mest erfarne seilerne er i NC gruppa og er de flinke nok kan de bli tatt ut til å delta i blant annet Nordisk Mesterskap. I år ble dette arrangert i Finland.

Hvilke Asker seilere deltok i Optimist Nordisk i år, og hvordan gjorde de det?  

Riktige svar sendes sirigull@online.no innen morgendagens quiz er publisert. Kun riktige svar sendt denne adressen teller med i kampen om en plass på pallen! Om svarene er spesiellt kreative kan det vanke ekstrapoeng!

Løsning 4. desember:
1. Store klasse *Fortitude* Erling Skallerud (omtalt i et av svarene som gatas egen helt)  i sin First 40.7
2. Lille klasse *Psyke* Tor Elling Halvorsen i sin Afrodite 101
3. Shorthand: *So Long* Rolf Andersen, også i en Afrodite 101. Seiret selv om han bare deltok i 2 av 3 seilaser. Rolf er trolig også foreningens eldste og sprekeste shorthandseiler. Han fyllte 80 år i våres og beviser stadig at *de gamle er eldst*.  
4. Den lange tynne stoppenålen på bildet er selvsagt *So Long*. Fantastisk turbåt med full ståhøyde i begge lukene.
5. I den ene seilasen var selveste formann Mao mannskap hos Rolf og kan vel derfor skryte på seg å være halv klubbmester?

I quizen henger det seg på nye deltakere. Det pågår interne konkurranser mellom mor og datter, søster og bror samt mann og kone. Frk. Formann tar ene og alene ansvar for og etter beste evne være så rettferdig som mulig i poenggivningen slik at ikke julefreden blir ødelagt i de respektive hjem.

Morgendagens spørsmål med gårsdagens svar vil bli publisert daglig normalt innen kl 09:00

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits