Julequiz 13. desember


*Oslofjorden rundt* er en populær regatta vi arrangerer hver vår.  Doublehanded fredag, og valgfritt mellom doublehanded og fullt mannskap lørdag er konseptet for Oslofjorden Rundt.  Noen velger også å kun seile lørdagen. Det seiles og premieres i 3 LYS klasser doublehanded fredag, 3 LYS klasser fullt mannskap lørdag, 2 LYS klasser for de som seiler shorthand både fredag og lørdag, samt overall.

I år var det dessverre ikke så mye vind fredagskvelden, og det var mange som kom i mål langt på natt. Et lyspunkt var det at grillsjef Trond Hamre stod klar og ønsket varmt velkommen til sultne seilere med varme hamburgere og pølser med alt godt tilbehør til 3-4 tiden om morgenen.

 

1. Hvor mange deltagere (unike) var det med tilsammen i år?

 

2. Hvilken båt var det som ble den mestvinnende?

 

Foto: Terje Gustavsen

 

Riktige svar sendes sirigull@online.no innen morgendagens quiz er publisert. Kun riktige svar sendt denne adressen teller med i kampen om en plass på pallen! Om svarene er spesielt kreative kan det vanke ekstrapoeng! 

 

Løsning 12. desember:       

1. Martin Halseide var den gode optimistseileren som kvalifiserte seg til EM i Optimist gjennom en flott 7. plass i NC 3 i Horten. Under EM deltok det i gutteklassen 146 seilere og Martin ble nummer 98. Han hadde desverre en OCS, men også en super 10. plass i ett av løpene.

Martin er nå for gammel for å seile Optimist og har allerede begynnt å seile seg inn i Europajolle. Etter alt å dømme kommer han til å vise adskillige seilere hekken allerede fra første sesong!


 
2. Regattasjef under Askeroptimisten i år var en av seilforeningens aller høyeste medlemmer, nemlig Martin Moe. Arrangementsansvarlig var den ikke like lange, men like flinke Egil Magne Haugstad.

Seilforeningen er forøvrig svært glade for at Martin Moe neste år forøvrig tilbake som Optimisttrener for NC gruppen!

Anonym Blondine lurer: *Hvorfor trodde jeg først at svaret på hvem som var arrangementsansvarlig var kona til Kåre Elnan....???...*

Frk Formann svarer: Det trodde du kanske fordi hun hadde den store jobben med å være administrasjonssjef over alle biler, joller, følgebåter, hengere m.m på land. Selv om hun lykkelig gift med Kåre Elnan, har denne myndige og velorganiserte damen valgt å kun hete det hun ble døpt; Hilde Flotoft. 
Du får også et lite plusspoeng ved å skryte av den fantastiske pepperkakeoptimisten som Frk Formann og datter bakte for et par år siden. Seilegenskapene på denne var dessverre alt for dårlig, så båten ble kondemnert og fortært samme år :-)

 

Morgendagens spørsmål med gårsdagens svar vil bli publisert daglig normalt innen kl 09:00

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits