Julequiz 19. desember


RS FEVA er en morsom tomannsjolle med baugspyd og gennaker som passer for juniorer fra rundt 10 års alder. Asker seilforening kjøpte for et par år siden noen slike joller som har vært et populært tilskudd til aktiviteten blant våre juniorer. NSF kom med nok et flott tilbud på i høst og nå har vi kjøpt flere båter. Det er mange seilforeninger rundt i landet som har kjøpt RS Feva og kanskje klarer vi etterhvert å få slike store felt som bildet viser her hjemme også? (Bildet er fra RS Feva Worlds 2010)

 

 

1.  Hvor mange slike båter eier seilforeningen?

 

2.  Hvilke seilere har vært de mest aktive brukerne av disse båtene i forhold til deltagelse i tirsdagsregattaene?

 

Riktige svar sendes sirigull@online.no innen morgendagens quiz er publisert. Kun riktige svar sendt denne adressen teller med i kampen om en plass på pallen! Om svarene er spesielt kreative kan det vanke ekstrapoeng! 

 

Løsning 18. desember

X-Zooooooooooooomern svarer perfekt nok en gang:   I det nordamerikanske mesterskapet i år deltok Bror Føyen With og Ludvig Lilleby Johanson i 29'er. De kom desverre ikke med i gullfinalen, men vant sølvfeltet! Det var 25 i gullfeltet, altså ble de 26. totalt. Sprøytredaktøren utfyller med at det ble seilt på Ontariosjøen i Canada
  
Anonym blondine: Asker Seilforening var representert med 29'er seilerne Bror With og Ludvig Johansson i Silver fleet i det Nord Amerikanske mesterskapet i år. Bror og Ludvig vant med 55 poeng, ett poeng mindre enn neste 29'er, sølvvinner og beste amerikanske båt med Andrew Colebrook og Burgess Malarky med totalt 56 tellende poeng. Det skal ha vært et forrykende vær med svært mye vind og krevende forhold i de første seilasene. Fantastisk prestasjon og representasjon av flinke og flotte seilere!!

 

Anonym Høy og Mørk svarer pr SMS : Hei, fortsatt på fjellet uten særlige hjelpemidler så er jeg ganske sikker på at det var en ung mann  med opphav i to vesentlige familier i forenngens historie og hans gast. Klanene jeg tenker på er Føyen og With, og det var selvsagt Bror og hans makker Ludvig som var på besøk hos tante Paul og Marianne. Besøket brukte de godt. Det endte med seier i sølvfinalen i 29'.
Forøvrig må jeg berømme Anonym Blondine for et fantastisk svar på gårsdagens spørsmål.Om det ikke er riktig, så må det være det beste svaret. Holdt på å le meg i hjel. Hilsen fra vind og snø i Havsdalen 

Morgendagens spørsmål med gårsdagens svar vil bli publisert daglig normalt innen kl 09:00

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits