Julequiz 22. desember


I Oslo og Akershus Seilkrets (OAS) seiles det årlig en serie som i år har bestått av 7 regattaer arrangert av forskjellige foreninger i kretsen.  Askeroptimisten er vanligvis en del av OAS cupen og vi er stolte av at det pleier å være den regattaen som samler flest deltagere.  

 
1. Hvilke Asker seilere kom på pallplassering i årets OAS cup?

 
2. Hvem er leder av Oslo og Akershus Seilkrets?

 
Bildet  er fra Askeroptimisten. Birk Kvitrud Haugstad hadde hunden med som gast i en pause mellom to seilaser  Fotograf er naturligvis proffen Terje Gustavsen.

 

 Riktige svar sendes sirigull@online.no innen morgendagens quiz er publisert. Kun riktige svar sendt denne adressen teller med i kampen om en plass på pallen! Om svarene er spesielt kreative kan det vanke ekstrapoeng! 

 

 Det er forøvrig helt jevnt i toppen, det er p.t. 3 stk som nå ligger på delt førsteplass!

 

Løsning 21. desember: 
De avbildede herrer og frøkner: Bak fra høyre: Kåre Johansen (ÆM), Harald Lystad, Frk Formann, Gunnar Larsen (ÆM), Lasse Naumann (ÆM) og Erling Landsværk(ÆM). Sittende foran har vi to av våre grandest and oldest men, nemlig Thor Føyen (ÆM) og Ricahrd Klem (ÆM).

 Herrer merket (ÆM) har oppnådd Asker Seilforenings høyeste utmerkelse, nemlig æresmedlemskapet.

Sprøytredakttøren kommenterer: Jeg er vel nesten litt inhabil der, men på den annen side står jo fasiten klart og tydelig på Sprøyt i siste Seilmagasin som vel alle har på nattbordet.

Rådmann prøver seg: Hvis det kan gi noen tilleggspoeng så kan jeg også opplyse at av Asker tidligere formenn har Per Kierulf, Thor Føyen, Eigil Hagen og Øystein Fredriksen vært NSF Presidenter.

Frk Formann svarer: Nei ingen tilleggspoeng her, kun godvilje i forhold til evt svar som måtte ligge noen grader utenfor lay-line :)

 

 Morgendagens spørsmål med gårsdagens svar vil bli publisert daglig normalt innen kl 09:00

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits