Vinnerne av Julequizen er kåret!


Løsning på juleaftenens julequiz:
Det var naturligvis Mathias Kvitrud Haugstad som har faatt tildelt NSFs bragd merke. Bildet er tatt rett etter overrekkelsen og merket har blitt kjekt plassert paa babord brystside.  Merket blir delt ut året etter man har gjort seg fortjent til det og grunnen var jo som de fleste husket at Mathias vant VM i Zoom8 i 2009.

Hedersbeviset ble delt ut under Mesternes Mester festen i oktober. Andre som fikk utdelt Bragd-merket samme kveld var VolvoOcean Race seilerne: Arve Roaas (Drammens Seilforening), Aksel Magdahl (Tønsberg Seilforening) og Eivind Melleby (KNS).
Bildet er tatt med mitt mobilkamera, og ble dessverre av mindre god kvalitet. Jeg har ikke klart å oppspore en kjeft som har tatt bilder av denne prisudelingen. De to jeg noterte som hadde med ordentlig kamera på festen, var isteden for aa fotografere tydligvis på god vei med å hjelpe noen pokalvinnere å krympe pokalen.

Raadmann svarer: Dette var en skikkelig nøtt, og jeg finner ingenting hverken på egne nettsider, NSF, Seilmagasinet, google eller Seilas, og da blir det vanskelig. Sist oppdaterte Bragdmerke på NSFs sider er fra 2006.

Men utifra kriteriene så konstaterer jeg at vi i 2009 hadde:

Null blandt de 6 beste i OL/Paralympics (det var ikke OL dette året)

1 verdensmester i ISAF godkjent klasse

Det er vanskelig å si noe om vi har seilere som er spesielt kvalifiserte uten å ha oppfyllt noen av kravene over.
For 2009 kunne det f.eks vært Aksel Magdahl for sin innsats i Volvo Ocean Race. Men ettersom han ikke er fra Asker så er det neppe ham.

Mitt forslag er derfor Mathias Kvitsrud Haugstad, Verdensmester Zoom 8 i 2009.

Alternativt så må det være to blondiner, nemlig den anonyme og frua med lua som skryter av at de vant VM (Västkust Mesterskapet) i Andunge engang på 1980-tallet. Om det holder til å være verdensmester eller spesielt kvalifisert er jeg litt (eller snarere mye) usikker på. Jeg holder derfor en knapp på Mathias.

God Jul ønskes til Frk Formann og andre lesere av Quizen

Sproytredaktoeren foeyer til: Med de kriteriene kan det jo ikke vaere noen andre enn Mathias Kvitrud
Haugstad som i 2009 ble verdensmester i Zoom8.
Og foroevrig fortjener vel Frk. Formann en liten bragdmedalje ogsaa for ha holdt quizen gaaende - selv fra stroek som er saa varme at det ikke en gang er norske bokstaver paa tastaturet. Frk Formann takker!

Fevamamma oensker GOD JUL og svarer: Du lager vansklige spørsmål. Tror det er Mathias Kvitrud Haugstad. Vant VM i Zoom8 i Sverige 2009.

X-Zoomer: Med litt hjelp fra pappa tror jeg at jeg vet svaret på dagens nøtt. Det kan være Mathias K. Haugstad som vant Zoom8-VM i fjor sommer. Måtte hjelpe mamma litt og, men hun har sikkert ikke like mange poeng som meg uansett ;-)  God jul og kos deg i varmen. (litt smisk helt på slutten er fint ;-)
 

Da er det på tide at vinnerne avsløres:

Premiene er et par fleece seil-luer fra Gill, sponset av Asker Båtservice. Videre deles det også ut noen få sjeldne Tangen glass i spesialutførelse med inngravering NC 2008. NC denne gangen står for NisseCup Julequiz og aargangen skal være av ypperste kvalitet.  Disse har naturligvis svært høy samleverdi og med dette deles de aller siste sjeldne eksemplarene ut.

Det var veldig tett i toppen og det ble  umulig aa skille mellom Laser & Feva mamma, X-Zoomer og en shizofren quizer med mange alter egoer . Derfor har jeg eneveldig besluttet at det ble tredelt foersteplass mellom disse og  fordeler premiene slik:

1 stk Champagneglass av typen NisseCup aargang 2008 +  Gill Fleece Lue  + 2 pakning med Gill tekniske sokker fra Asker Båt Service gaar til X-Zoomer og Laser & Fevamamma som etter beste evne maa fordele dette mellom seg. Frk Formann haaper juleidyllen og familiefreden ikke blir torpedert av den grunn.
Gratulerer!

1 stk Gill Fleece lue og Drammeglass type NisseCup aargang 2008 har Raadmann, Anonym Hoey og Moerk, Capt Paal og Fevasjef gjort seg svaert fortjent til. Gratulerer!

Anonym Blondine glemte (selvfølgelig) quizen noen ganger og Sprøytredaktøren kom litt sent i gang, men de kan nå begge skryte av at de kom på en hederlig delt 4. plass. I dette tilfellet medfører dette også premie siden svarene har vært fyldige, smiskende, frekke og/eller utfyllende. Blondinen får dermed et likør glass og jeg vil mene det kan passe Sprøytredaktøren å motta et drammeglass. Begge glassene er naturligvis i den spesielle og ytterst sjeldne NisseCup utførelsen av god gammel aargang.

Broren til blondinen var enda mer glemsk og falt dessverre utenfor premielisten denne gang sammen med dere andre som bare har svart av og til.

Frøken Formann takker for den entusiastiske deltagelsen i Julequizen og ønsker alle fortsatt en Gledelig Jul! Selv  nyter jeg julesolen på noen øyer i Atlanterhavet på vestsiden av Afrikakysten.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits