Hva mener du om lisensordningen?


Lisens for regattaseiling ble innfort som en prøveordning for sesongen 2011. NSF vil nå gjerne vite hva seilforeningene og kretsene synes og har sendt ut en evaluering med alternative forslag til endringer ut på høring.

Se http://www.seiling.no/Regatta/Documents/Evaluering%20lisens.pdf . Svarfrist er temmelig snart, allerede 10. januar. Har du som medlem av Asker Seilforening noen konstruktive innspill til vårt høringssvar, så kommenter gjerne her på bloggen, eller send en e-post til  leder@asker-seilforening.no 

SEILfoto: SEILmagasinet

2 kommentarer

Wolfgang Eichstetter

07.01.2011 kl.17:11

En ny avgift,hva for vi for den?Jeg synes argumentet at seilforbundet trenger penger holder ikke mål, hvem trenger ikke det? Det er ikke service,men utpressing.

Bjørn W. Bjelke

09.01.2011 kl.18:50

Jeg har brukt langt større ressurser enn et beløp på kr 55,- (forslag til økning av kontigent som alternativ til lisens) til å forstå og bruke de administrative deler av lisensordningen. Kr 55,- er peanøtter. Det er forsåvidt engangslisensen også på kr 150,- og personlig lisens på kr 350,-. Det er helt utrolig at man (NSF) kan bruke så mye energi og skape så mye byråkrati, for å skjerme de passive medlemmer; hvor noen nyter godt av båtplasser mange seilforeninger, eller deres andelslag, disponerer. Hva utgjør kr 55,- av det totale budsjettet for seil-/båtsesongen? La seilere engasjere seg i seiling. Forenkle kostnadsfordelingen og øk kontigenten.

En noe tilbakelent holdning til kontigentøkning utelukker ikke at jeg mener man (NSF) bør se kritisk på hva kontigenten blir brukt til og forsøke å redusere den. Bruk ikke flere ressurser på å utvikle et system for individuell inndrivelse av lisens med tilhørende straffesystem. De 280.000,- som nå er brukt opp på dette får vi glemme fortest mulig.

Skriv en ny kommentar

hits