Følg Tiril og Kristian i Miami!


Asker er representert med 2 seilere, Tiril Bue og Kristian Ruth, av i alt 13 norske deltagere i Verdenscupseilasene i Miami som startet for to dager siden.
Etter  4 seilaser i Laser Radial (58 båter) ligger Tiril på en 36 plass og p.t. best an av de 3 norske jentene som er med, men Marthe Enger Eide og Kristine Strandenes har hhv en BFD og DNS hver.

I Laser Standard (104 båter) ligger Kristian etter 4 seilaser på en 20. plass. Den andre norske lasergutten, Mathias Mollatt seiler også bra og ligger p.t. på 25 sammenlagt.

Som de fleste kanskje har fått med seg kommer Kristian rett fra Key West hvor han var vikar-mannskap i Melges 24 "Full Medal Jacket" med Eivind Melleby, Lars Horn Johannessen og Petrus Eide. Etter sterk seiling siste dag med seier i siste seilas ble det bronse sammenlagt!
I Miami seiler Eivind Melleby Star sammen med Petter Mørland Pedersen. De ligger p.t. på en sammenlagt 12. plass av startende 56 båter.

De andre klassene Norge har seilere er RS:X Woman, 2,4mR og Sonar. Link til alle resultatene: http://rmocr.ussailing.org/2011/Results.htm

Det rapporteres om ganske friske vindforhold i Miami med rundt 18 knops vind.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits