Regattahelg for F18 og Andunge 12.-14. august


Neste helg arrangeres F18 cup og Andunge NM i Asker. Om du har tenkt å delta på et av arrangementene er det bare å melde seg snarest på da påmeldingsfristen går ut om få dager, dvs mandag 8. august.

Når det gjelder Formula-18 cupen som blir arrangert 13,-14. august er så langt bare en enslig båt påmeldt. Vi håper jo at den får selskap av mange, mange flere. Klassen har vært i sterk vekst de siste årene og har i flg klasseklubbens hjemmeside ambisjoner å være en av Norges største og mest aktive klassemiljøer

Andunge-NM arrangeres fredag og lørdag 12.-13. august med søndag som reservedag. Alle klubbåtene er allerede reservert, men langt fra alle meldt seg på. Som kjent må minst 20 båter stille til start for at det skal bli et gyldig NM. Seilasene starter fredag 12. august kl. 17. 

For begge båtklassene: se www.asker-seilforening.no for nærmere informasjon og påmelding.

Foto - lånt fra klasseklubbens hjemmeside.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Frk Formann

Frk Formann

52, Asker

Asker Seilforening er Norges nest største med nær 1100 medlemmer. Vi ønsker å ha et bredt, allsidig og attraktivt tilbud til seilinteresserte i alle aldre. Foreningens visjon er å være det naturlige samlingssted for seiling og båtliv.

Kategorier

Arkiv

hits