27 båter påmeldt til Andunge NM!


Hele 27 båter er p.t. påmeldt til Andunge NM som starter førstkommende fredag kl 17.
Mange gamle sluggere er å finne på deltagerlisten som også inkluderer hele 5 svenske båter.

Det er iallefall ikke lett å tippe hvem som vil ta med seg medaljene hjem i år. Radarparet Pedersen & Sorteberg er naturligvis blant favorittene, sammen med Lasse Naumann, Erling Landsværk og Preben Wang, Imidlertid må de se opp for "dark horses" som Pål Terje Christensen, Jan Kildal, Eli Johanne Christensen, Mari Børretzen Naumann, Christoffer Bjelke, Kjell Arne Haakonsen og mange andre.

Svenskenes sterkeste kort er trolig  Lars Gelin i SWE 75 og  Leif Sjögren i SWE 5. De har begge deltatt i flere Andunge NM på Askerbanen med meget godt resultat.

Det blir også arrangert F18 cup i Asker i helgen, med første start lørdag formiddag. Foreløpig er 9 båter påmeldt. For begge klasser er det fortsatt mulig med etteranmelding, mot et tilleggsgebyr på kr 100,-. Se www.asker-seilforening.no for mer informasjon og påmelding.

Bildet viser sølvmedaljevinnerne i NM i 2010 Erling Landsværk med sønnen Johannes. De var tidlig ute med påmeldingen til årets Andunge NM. I fjor måtte de bite i gresset for Lasse Naumann & Mikkel Gløersen og de søker ganske sikkert revansje i år!

FOTO: Terje Gustavsen

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits