Og vinneren av LagCup 2011 ble...


...HORTEN!  På vinnerlaget seilte Marcus Salterød Jonas, Nora Johanne Brodtkorb, Olav Salterød Jonas, Mads Severin Hassum-Olsen og Torstein Tenstad. Bærum og Bundefjordens 1. lag tok hhv sølv og bronse. 

Askers 1. lag som var seedet som nr 3 klarte ikke helt å innfri etter forventningene, men endte opp på en hederlig 7. plass. 

20 lag deltok i LagCup for Optimist som Asker Seilforening arrangerte i helgen. I en slik lagcup seiles det først en grunnserie hvor alle lag møter hverandre (Round Robin). Basert på resultatene fra grunnserien blir lagene plassert i et cupsystem med Gullfinaler og Sølvfinaler. Om en skal følge et slikt opplegg etter boka, skal hele 68 seilaser gjennomføres.

Lørdag ble dessverre en vindsvak dag og vi fikk avviklet kun 7 seilaser. Det var derfor høyst usikkert om vi ville rekke å kjøre de resterende seilasene etter programmet. Søndagens seilaser ble derfor fremskutt halvannen time og første varselssignal fastsatt til kl 09:00. Heldigvis var vinden i godlune, jevn og relativt retningsstabil fra tidlig morgen. Kombinert med en driftig arrangørstab ble dette til fantastiske 61 seilaser på drøye 6 timer og vi fikk med det dratt arrangementet i havn til forhåpentligvis alles tilfredshet. 

For komplett resultatliste og bilder se  www.asker-seilforening.no

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits