Nytt styre i Asker Seilforening!


Årsmøtet i Asker seilforening ble avholdt i dag, 6. mars. Seilforeningen kan vise til nok et år med høy aktivitet & god økonomistyring så stemningen var lun og avslappet. Årsmøtet ble avsluttet med valg og bildet viser det nye styret.

Fra venstre, Martin Danielsen (Børsholmen, ny) Morten Bjerkåsholmen (regatta & utdanning, ikke på valg), Egil Magne Haugstad (leder, ikke på valg), Terje Gustavsen (informasjonssjef, gjenvalgt), Eva Collett (klubbhus, ny), Svein Are Løtveit (2.nestleder/sport, ny), Ane Wiig Syvertsen (1. nestleder/økonomi, ny), Martin Baklid (ungdomsrepresentant, ny), Atle Reidulff (materiell, gjenvalgt) og Morten Kjellås (storbåt, ikke på valg). Ikke med på bildet; Ola Johansson (marked/sponsor, ikke på valg).

På vegne av Rådet/valgkomiteen ønsker jeg dere alle lykke til med vervene og har stor tro på at dere vil lykkes i å føre foreningen frem mot nye høyder! 

Ut av styret gikk Jan Kildahl (1. nestleder), Geir Arne Wilberg (2. nestleder), Alexandra Amaral (klubbhus), Trine M. Borgmo (Børsholmen) og Bastian Bjerke (ungdom). Takk for en super innsats til dere alle! Jan og Alexandra ønskes velkommen som nyvalgte medlemmer til oss i Rådet/valgkomiteen.

Ny revisor er Trond Hamre som overtar etter Finn Erik Øverkil. Finn Erik har vært revisor for foreningen under minst tre forskjellige formenn og vi takker for grundig og skikkelig utført arbeid i alle disse årene. Revisor Hans Landsværk, som har fungert i rollen omtrent like lenge som Finn Erik, fortsetter et år til for å kunne lære bort gullstandarden for revisorarbeid til Trond.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits